Zoeken naar bar betekenis

   
 
bar betekenis
 
Synoniemen van bars; ander woord voor bars synoniemen.net.
EIGENZELVIG, STUG, STUURSCH, NORSCH, BARSCH, STRAF, STRENG, ERNSTIG, STATIG, DEFTIG, BEDAARD, BEZADIGD, INGETOGEN, STEMMIG. bron: Gerbrand Bruining Nederduitsche synonymen 1836, band 1, bladzijde 171. De spelling in deze bronnen kan afwijken van de tegenwoordig geldende. in de lijst met antoniemen woorden met een tegengestelde betekenis.:
Wat is er bruin aan een bruin café?
Om de week beantwoordt één van onze taalkundigen een vraag over de betekenis of herkomst van een opmerkelijk Nederlands woord in de rubriek Woordbaak. Woordbaak van deze week. Kijk in het archief! Heeft u een vraag over de betekenis of de herkomst van een Nederlands woord?
Horecainterieur: Atelier Restaurant en Bar in Amsterdam vernieuwd.
Het pand van Atelier Restaurant en Bar sluit volledig aan bij de betekenis van de naam. De voormalige autowasstraat, waarvan de rauwe elementen nog goed zichtbaar zijn, is omgetoverd tot een culinaire werkplaats waar gerechten en smaken tot leven komen.
Gebiedseconomie Bruto Aanvangs Rendement BAR.
Verrekeningen als: Achterstallig Onderhoud, Contante Waarde Markthuur Contracthuur, Aanvangsleegstand en Incentives worden separaat verrekend en buiten de BAR gelaten! Met behulp van een inschatting van de te realiseren jaarhuur en een marktconforme BAR, kan de maximale investering in een bepaald gebouw worden bepaald.
Bar betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
bar de meervoud bars. lat bij ballet. oefeningen" aan de bar." bar de meervoud barren, bars. bar de meervoud bars. tapkast; lage kast met kranen; buffet in een café; bar in een café; hoge toonbank in een café. aan" de bar."
Bar Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Bar of met Bar in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Bar inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Bar en verwijzingen daarnaartoe.
BAR Bruto AanvangsRendement Bouwstenen voor Sociaal.
Verrekeningen als: achterstallig onderhoud, contante waarde markthuur contracthuur, aanvangsleegstand en incentives worden separaat verrekend en buiten de BAR gelaten. Met behulp van een inschatting van de te realiseren jaarhuur en een marktconforme BAR, kan de maximale investering in een bepaald gebouw worden bepaald.
Bar in het Nederlands vertaald uit het Engels.
bar barreren, vergrendelen, versperren, blokkeren, verbieden. bar bar, café, maat, toog, advocatuur, advocatenstand, balie, baar, paal, pijp, roede, schacht, spijl, stang, doorhalen, doorstrepen, een streep halen door, schrappen, afdammen, afsluiten, belemmeren, stuwen, versperren, afsluiting, barrière, heining, versperring, hek, breidel, teugel, toom.
Van brasserie tot bistro en grand café: wat zijn de verschillen? Culy.nl.
Zo zou je een bistro soms geschreven als bistrot misschien het beste kunnen afzetten tot een restaurant. Het ligt eigenlijk een beetje tussen een restaurant en een kroeg in en beschikt over een bar. Andere termen voor bistro zijn: petit restaurant, eetcafé of in België een taverne.
Betekenis Bar.
1 bar is het equivalent van 100 kiloPascal. Een millibar 1/1000 bar is hetzelfde als 1 hectoPascal hPa. Betekenis van Bar toevoegen. NSFW / 18. NSFW Niet geschikt voor werk, of 18. Vink de checkbox aan als je betekenis het volgende bevat.:
bar Vertaling Engels-Nederlands.
7 something which prevents something: His carelessness is a bar to his promotion. 8 the rail at which the prisoner stands in court: The prisoner at the bar collapsed when he was sentenced to ten years imprisonment. 1 to fasten with a bar: Bar the door.

Contacteer ons